Back to top

Fins a 5.000 treballadors no haurien cobrat el subsidi per ERTO

El sindicat UGT a Tarragona denuncia que encara hi ha molts treballadors afectats per un Expedient de Regulació Temporal de l'Ocupació (ERTO) a la demarcació que no han cobrat res des de fa tres mesos.
ERTO

Unes 5.000 persones encara no haurien cobrat el subsidi per ERTO a la demarcació de Tarragona de les més de 50.000 persones afectades.

Així ho asseguren des del sindicat UGT, els quals no han deixat de rebre trucades des que va començar la pandèmia de la Covid-19.

Errors en la tramitació dels ERTO

Els errors en la tramitació dels documents són, segons els mateixos treballadors del Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE), el motiu principal pel qual molts treballadors encara no han cobrat. Un fet que ha provocat que moltes famílies es trobin en una situació precària, tal com assegura el secretari general d'UGT a Tarragona, Joan Llort.

El SEPE habilita un correu electrònic 

Per la seva banda, el SEPE ja ha habilitat un correu electrònic (miprestacion2020@sepe.es) per a tots aquells treballadors que encara no han cobrat dels ERTO o han cobrat menys del que els hi pertoca.

Paraules clau:

Notícies relacionades