Back to top

El 54è Aplec Sardanista Baix Camp es reconverteix en concert

L'aplec sardanista Baix Camp, que se celebra en el marc de les festes de Misericòrdia, s'ha hagut de reconvertir enguany, per la pandèmia, i ha optat pel format de concert.

Sardanes per escoltar. El públic està assegut i les cadires mantenen les distàncies de seguretat. Així és com s'ha viscut el 54è aplec Baix Camp. La normativa per fer front a la covid-19 impedeix ballar sardanes en rotllana. Malgrat tot, moltes persones del públic no podien evitar marcar el ritme amb els peus. Entre els assistents, molts lamentaven no poder aixecar-se i ballar, però d'altres manifestaven estar contents, ja que consideraven que el format concert havia estat una bona opció per mantenir l'acte sardanista.

Un públic reduït per les circumstàncies

L'aplec ha durat tot el dia, amb una part al migdia i una altra a la tarda. Però mentre que habituament atrau unes cinc mil persones, enguany, pel context de pandèmia i el format concert, l'assistència ha quedat reduïda a centenars de persones. La jornada ha comptat amb les cobles Jovenívola de Sabadell i Reus Jove
Des de l'organització, però, valoren positivament que s'hagi pogut donar continuïtat a un acte sardanista que fa més de mig segle que se celebra.

Paraules clau:

Notícies relacionades