Back to top

Un 65% dels hotels de la Costa Daurada obriran aquest juny

Els empresaris del sector hoteler es mostren esperançats davant la temporada d'estiu, tot i que dependrà del passaport sanitari i la campanya de vacunació d'altres països

Els hotels de la Costa Daurada escalfen motors per una temporada d'estiu on es preveu una ocupació superior a la del 2020. Al maig només un 35% dels hotels han obert les seves portes tot i que al juny s'espera doblar aquest nombre i arribar fins al 65%.

El sector del turisme es mostra esperançat davant l'arribada dels primers visitants a la costa daurada. Al maig només un 35% dels hotels han obert les seves portes, però l'ocupació ha estat gairebé del 40%, una dada molt favorable després d'un període molt dur pel sector.

El director de Catalunya i Balears de Best Hotels, Francesc Armengol, ha valorat el mes de maig com a "correcte", després dels mesos d'incertesa que arrossegava el sector. "Això també és degut al fet que hem estat un dels pocs hotels que ha obert i molta part de la demanda ha vingut a nosaltres", ha explicat a Canal Reus el director hoteler.

L'Hotel Best Cambrils preveu augmentar l'ocupació aquest estiu

La campanya de vacunació i el passaport sanitari, claus per salvar la temporada

El bon ritme de vacunació que hi ha a Europa i el passaport sanitari, que es preveu que entri en vigor al juliol, són dos punts claus que afavoriran la reactivació del turisme a la costa daurada, tot i que el sector hoteler prefereix ser prudent davant els possibles canvis en les restriccions que puguin imposar altres països.

Armengol confessa que "hi ha molta incertesa perquè cada país compta amb les seves restriccions a l'hora de viatjar. Si aquests turistes que viatgen a Espanya, han de fer una quarantena quan tornin al seu país, dificultarà molt la vinguda de visitants a la Costa Daurada".

Les favorables dades d'ocupació que s'han registrat als hotels de la costa durada al maig permetran doblar el nombre d'hotels que obriran al mes de juny, arribant a tenir un 65% dels hotels oberts a la zona.
 

Paraules clau:

Notícies relacionades