Back to top

El 70% de treballadors del Consell Comarcal, a l'espera de les taules salarials

S'han manifestat aquest dijous a les portes de la seu a la capital de la comarca reclamant que es facin efectives les taules salarials que es va pactar entre l'empresa i el Comitè Laboral.

Aquest matí de dijous, un grup de treballadors del Consell Comarcal del Baix Camp s'han concentrat a les portes d'aquesta institució per tal de reclamar que es facin públiques ja les seves taules salarials. Des del Comitè Laboral remarquen que fa més de sis anys que s'han estat negociant els preus dels sous, que encara ara són desiguals i denuncien que el 70% dels treballadors que no cobren el que correspondria. La d'avui ha estat la primera concentració d'un seguit d'accions que ja tenen previstes per a les pròximes setmanes. 

Els treballadors del Consell Comarcal del Baix Camp s'han manifestat aquest dijous a les portes de la seu a la capital de la comarca reclamant que es facin efectives les taules salarials que es va pactar entre l'empresa i el Comitè Laboral.

El plenari del Consell Comarcal del passat mes de setembre va aprovar les taules salarials per als treballadors d'aquest ens públic. Unes taules que el Comitè Laboral havia estat negociant des de l'any 2017. Tot i rebre el suport de totes les formacions polítiques del Consell, es van rebre al·legacions per part d'alguns dels mateixos treballadors i, des de llavors, la publicació d'aquestes taules salarials s'ha paralitzat i, per tant, no s'estan fent efectives. 

Les concentracions han començat aquest dimecres, però ja tenen planificades altres noves actuacions i manifestacions durant les pròximes setmanes per a demanar l'aplicació final d'aquests acords salarials.

Paraules clau:

Notícies relacionades