Back to top

72.897: Torna a caure 'El Gordo' a Reus

Per segon any consecutiu Reus ha estat l'epicentre de la Loteria de Nadal. De nou ha tocat el primer premi, en aquest cas a La Pastoreta, on s'han venut una seixantena de sèries que sumen un total de 240 milions d'euros.

Qui deia que no podia repetir? Per segon any consecutiu la Loteria de Nadal ha caigut a Reus. Concretament ha tocat el 72.897 i s'ha venut a l'administració de La Pastoreta. Allà s'hi han despatxat una seixantena de sèries, que suposen una nova pluja de milions a la ciutat: 240. Una bona part d'aquests dècims haurien anat a parar a treballadors de l'empresa Indústries Teixidó.

El primer premi ha caigut tard, quan passaven pocs minuts de les 12 del migdia. Un premi que té una dotació de 400.000 euros al dècim, és a dir, 20.000 euros per cada euro jugat .

numero

'El Gordo' ha caigut a Reus, però també a la mítica administració Doña Manolita de Madrid, Huelva, Granada, León, Bilbao, O Grove, Santa Cruz de Tenerife, Alacant, Càceres, Cádiz, Córdoba, Las Palmas, Múrcia, Pontevedra, Salamanca, València i Zamora. Amb tot, a Reus és on han caigut més milions. La resta ha estat repartit.  

Paraules clau:

Notícies relacionades