Back to top

Abdessamad Oukhelfen, 42è del Mundial de cros d'Austràlia

El temps del reusenc ha estat de 32 minuts i 5 segons, i el conjunt espanyol ha acabat en setena posició.

Abdessamad Oukhelfen ha disputat el Mundial de Cros que s'ha celebrat a Austràlia aquest cap de setmana on ha acabat en la 42a posició de la classificació, amb un temps de 32 minuts i 5 segons.

Mundial marcat, com era d'esperar, pel gran domini dels atletes africans, que han ocupat les primeres vint posicions de la classificació, una cursa que s'ha emportat l'ugandès Jakob Kiplimo, amb un temps de 29 minuts i 17 segons.

La participació del reusenc Abdessamad Oukhelfen l'ha portat a la 42a posició de la classificació, després d'acabar el recorregut gairebé tres minuts més tard que el campió del món de la modalitat. Oukhelfen, que ha estat el quart atleta nacional en passar la meta, ha contribuït en la meritòria setena posició per equips del combinat estatal. I tot plegat, en un Mundial on pràcticament no hi han participat equips europeus.

Oukhelfen arribava al campionat del món després d'assolir la dotzena posició en l'Europeu disputat a Torí, certamen en el qual es va penjar la medalla de bronze per equips.

Paraules clau:

Notícies relacionades