Back to top

Abdessamad Oukhelfen, bronze en el Campionat Europeu de Cros

L'atleta reusenc ha pujat al tercer esglaó del podi en categoria Sub-23. Guanyar l'or era però l'objectiu del corredor.
Abdessamad Oukhelfen abans de competir en el Campionat Europeu de Cros

FOTOGRAFIA: RTVE.es

Fa nou mesos que Abdessamad Oukhelfen té la nacionalitat espanyola i en aquest curt període de temps ja ha sumat dues medalles internacionals.

La primera, un bronze el passat mes de juliol a Suècia en el Campionat d'Europa d'Atletisme Sub-23, la segona, en la mateixa categoria després de quedar tercer aquest cap de setmana al Campionat d'Europa de Cros Sub-23 que s'ha celebrat a la ciutat de Lisboa.

En aquesta ocasió, el reusenc s'ha quedat a només disset segons del campió, el francès Jimmy Gresier, qui ha revalidat el títol per tercer any consecutiu. Segon ha estat el suec Elzan Bibic amb un temps de 24 minuts i 25 segons. D'aquesta manera, Oukhelfen, amb 24 minuts i 34 segons, s'ha penjat la primera medalla espanyola del campionat.

No queda satisfet amb l'or

El somni del magrebí era però la primera posició, i així ha estat treballant en els darrers mesos amb la selecció espanyola per aconseguir-la. Haurà de passar pàgina ràpidament, ja que s'apropa el moment estel·lar de la seva carrera: Abdessamad vol assegurar la seva participació en els Jocs Olímpics de Tòquio 2020.

canalreus a telegram

Notícies relacionades