Back to top

Abdessamad Oukhelfen, campió de Catalunya amb rècord inclòs

L'atleta reusenc suma un nou títol i s'apunta també el rècord, superant una marca que no es rebaixava des de l'any 2014.

Al reusenc Abdessamad Oukhelfen no se li resisteix cap competició. L'atleta ja s'ha apuntat diversos títols aquest 2020 al seu palmarès, com el Campionat de Catalunya de Cros Curt Individual, el Campionat de Catalunya absolut de 3.000 metres en pista coberta o el Campionat de Catalunya de Cros de Mataró 2020.

Si al mes de gener quedava primer en el Campionat de Catalunya de 10 km en ruta, aquest cap de setmana s'ha proclamat líder del Campionat de Catalunya de 5 km en ruta.

La parada per la COVID-19 no li ha estat infructífera al de Reus, ja que en aquesta tornada progressiva a la normalitat, Oukhelfen continua guanyant medalles d'or, i en aquesta última prova, a Santa Cristina d'Aro, també s'ha endut un nou rècord. 

El de Playas de Castellón ha fet el millor temps mai registrat, 14 minuts justos, millorant l'anterior registre català, aconseguit l'any 2014 per Marc Alcalá, atleta del Futbol Club Barcelona qui va fer un temps de 14 minuts i 27 segons.

Recordem que el del Magreb va haver de suspendre les seves ambicions d'aspirar a una plaça als Jocs Olímpics de Tòquio 2020 i que ho tornarà a intentar de cara al 2021.

Paraules clau:

Notícies relacionades