Back to top

Abdessamad Oukhelfen, líder absolut de les competicions catalanes d'hivern

Després d'obtenir el bronze en el Campionat Europeu de Cros de Lisboa, l'atleta de Reus suma quatre medalles en els quatre campionats en què ha participat.
Abdessamad Oukhelfen al Cercle Central de Canal Reus

Quatre medalles d'or en només dos mesos. Abdessamad Oukhelfen no té sostre, i ja ha arrasat en totes les competicions en què ha participat aquest 2020. Després d'obtenir la medalla de bronze en el Campionat Europeu de Cros de Lisboa, Oukhelfen ha assistit a quatre esdeveniments esportius catalans més, penjant-se la medalla d'or en tots ells.

En el Campionat de Catalunya de Cros Curt Individual i de Clubs disputat al Pavelló d'Esports de Calonge el passat mes de desembre, el del Baix Camp va proclamar-se campió, recorrent 4.050 metres amb un temps d' 11:44 minuts.

Dues setmanes després, el magrebí va obtenir un doble títol: or en el Campionat de Catalunya de 10 km en ruta de Vilafranca del Penedès i líder del Campionat de Catalunya absolut de 3.000 metres en pista coberta, organitzat a Sabadell.

Aquest mes de febrer, Abdessamad Oukhelfen també s'ha penjat la medalla d'or en el 101è Campionat de Catalunya de Cros de Mataró 2020, on va guanyar en categoria absoluta i també en sub-23.

Quatre ors que el coronen com el rei de l'atletisme català, qui ens visitarà al programa d'esports d'aquesta casa, el Cercle Central, el dia 2 de març de 2020.

Paraules clau:

Notícies relacionades