Abonades a l'èpica

Les locals han trencat una ratxa de tres jornades consecutives sense guanyar amb una victòria en el darrer sospir.

Després d'empatar contra el Cornellà remuntant un resultat advers (del 0-3 al 3-3), el Riudoms s'ha abonat a l'èpica. En aquesta ocasió, les de Raúl Lucha han sumat tres punts amb un gol en el darrer minut. El partit ha començat bé pels interessos locals, ja que al 18 de la primera part una diana en pròpia porteria del Vic ha situat per davant en el marcador a les de Raúl Lucha (1-0). Amb l'avantatge riudomenc per la mínima s'ha arribat al descans.

A la segona part han arribat els gols. Clota amb un gran gol ha situat l'empat en el marcador, i cinc minuts més tard, una gran passada a l'espai de Júlia Vernet ha estat aprofitada per Sara Codina, que ha tornat a col·locar les grogues per davant al Municipal de Riudoms (2-1). Ja en el tram final, el Vic ha aconseguit l'empat gràcies a una diana de Coll (2-2), però les de casa encara no havien dit l'última paraula. Saray Lucha amb un autèntic golàs per l'escaire en una falta lateral ha deixat els tres punts a casa (3-2).

El Riudoms suma una nova victòria i es manté en la novena plaça de la Primera Nacional, amb la salvació pràcticament a la butxaca. Aquesta setmana, les de Raúl Lucha visitaran el camp del Sant Gabriel, terceres de la classificació.

FOTOGRAFIA: CD Riudoms