Back to top

Absències destacades a l'Open de Reus

Les números u Gemma Triay i Alejandra Salazar, i les dos, la reusenca Ariana Sánchez i Paula Josemaría, seran les millors parelles que jugaran al pavelló Olímpic.

En un mes, el World Padel Tour ha fet parada a quatre països diferents: Abu Dhabi, Argentina, Xile, Paraguai. I també s'ha disputat una prova del Premier Padel, el circuit paral·lel. Un calendari atapeït i que ha perjudicat Reus. Els millors jugadors del món no participaran en el certamen de la capital del Baix Camp: la primera parella cap de sèrie estarà formada per Jerónimo González i Miguel Yanguas, números 14 i 23 del rànquing. Això vol dir que ni Lebrón i Galán, ni Tapia i Coello, ni Stupa i di Nenno jugaran a l'Olímpic. De fet, tampoc ho faran altres noms com Gutiérrez, Belasteguín, Nieto, Lima, Navarro i Tello. 

Bea González i Marta Ortega tampoc hi seran

Evidentment, el principal atractiu del Reus Costa Daurada Open és per la reusenca Ariana Sánchez i la seva parella Paula Josemaría, números dos del rànquing. També hi seran les u Gemma Triay i Alejandra Salazar. L'absència més sonada és la de Bea González i Marta Ortega, terceres del rànquing. 

Paraules clau:

Notícies relacionades