Back to top

Abusa sexualment d'una dona sense llar a Reus

El detingut, que ha ingressat a presó, també va insultar i agredir a la parella de la víctima

Els Mossos d’Esquadra de Reus van detenir el passat 21 de febrer un home de 23 anys com a presumpte autor de dos delictes: un contra l’exercici dels drets fonamentals i llibertats públiques i l’altre d’abús sexual.

Parella sense llar

Els fets van tenir lloc pels volts de les 22.30 hores del passat 21 de febrer a la plaça Patacada de Reus quan el detingut es va apropar a una parella sense llar i va proferir-los diversos insults mentre ho enregistrava amb el telèfon mòbil. Seguidament, va donar diverses bufetades a l’home i va abaixar els pantalons a la dona per abusar d’ella.

Després de l’agressió, l’home va fugir amb un grup de persones que l’acompanyaven. Mentre les víctimes rebien assistència sanitària, els mossos van iniciar una recerca per tal de detenir l’autor dels fets, el qual van localitzar una estona després al carrer Ample de Reus. 

Delicte d'odi

La Unitat d’Investigació va concloure que es tractava d’un delicte d’odi en constatar que agressor i víctimes no es coneixien i que l’acció degradant i vexatòria va estar motivada per la situació d’exclusió social per motius de pobresa de la parella.

L’endemà dels fets, l’hospital on van traslladar les víctimes va informar que l’home havia mort per causes alienes a l’agressió. Així mateix, l’autòpsia va corroborar el dictamen mèdic.

El dia 24 de febrer el detingut, el qual compta amb més d’una trentena d’antecedents policials, va passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Reus, el titular del qual en va decretar el seu ingrés a presó.

Paraules clau:

Notícies relacionades