Back to top

Acaba la vacunació de la covid-19 al personal de l'Hospital Sant Joan

La vacunació dels professionals de l'Hospital Sant Joan de Reus contra la covid19 ha finalitzat amb un alt percentatge de participació. Unes dades que donen tranquil•litat al centre davant l'evolució de la pandèmia.

El 82% dels treballadors de l'Hospital Sant Joan de Reus ja compta amb la vacuna Pfizer. Recentment s'ha administrat la segona dosi d'aquesta vacuna, una dada que s'extreu de la campanya de vacunació contra la Covid-19, començada el 12 de gener i que s'ha donat per acabada aquesta setmana. Entre col•lectius, el de la neteja s'ha vacunat al 100%, mentre que el col•lectiu de treballadors socials registra el percentatge més baix de vacunació, del 64%. Des del centre hospitalari descarten que hi hagi hagut efectes secundaris a la vacuna.

Una minoria no s'ha vacunat

Ara bé, no tots els candidats s'han pogut vacunar de la covid-19. Segons el doctor Joan Inglès, responsable de la vacunació de l'Hospital sant Joan de Reus, només una minoria ha descartat vacunar-se, mentre que la resta de candidats que no ho han pogut fer té a veure amb el fet d'estar embarassada o bé per patir la covid-19. Tot plegat s'emmarca en una campanya que ha tingut una durada de poc més d'un mes i que des del centre hospitalari defineixen com a èxit.
 

Paraules clau:

Notícies relacionades