Back to top

Acompanyament online d'informació a les entitats

Arran de la pandèmia del COVID19, des de la regidoria de Relacions Cíviques de l'Ajuntament de Reus s’ha creat un nou Servei d’Acompanyament Online,  que continuarà donant suport i resolent dubtes en línia a les entitats
acompanyament online

La regidoria de Relacions Cíviques posa en funcionament el nou Servei d'Acompanyament Online a les entitats i grups de persones que vulguin associar-se, amb l'objectiu de resoldre els dubtes tant de tipus legal, com de funcionament o bé d'organització que sovint se'ls plantegen.

El Servei d' Atenció a les Entitats (SAE), amb un acompanyament presencial, és una de les línies de treball de la regidoria, iniciada ja fa sis anys. Actualment, el SAE ha estat ampliat amb una atenció diària de dilluns a divendres, de 9:00 h a 14:00 h, i tardes amb cita prèvia.

L'assessorament, que fins al moment ha estat sempre presencial, resol els dubtes i les inquietuds que les entitats es troben en el seu dia a dia, facilitant el seu avanç.

Suport individualitzat en línia

Arran de les noves fórmules de comunicació adquirides ateses les excepcionals circumstàncies viscudes aquests darrers mesos amb la pandèmia del COVID19, des de la regidoria de Relacions Cíviques s’ha volgut fer un pas i s’ha creat aquest nou Servei d’Acompanyament Online,  que continuarà donant suport i resolent dubtes de manera individualitzada, això sí, en línia.

Alguns dels temes que més preocupen a les noves entitats, a part de la seva constitució, són com elaborar un projecte, com fer una assamblea de forma virtual, com tancar els comptes, com fer els tràmits telemàtics d'alta, baixa i modificació en el registre.

Quan es tracta de col·lectius ja consolidats, els seus interessos principals són  la represa de l’activitat en els propers mesos, les millors eines de comunicació i difusió a utilitzar, i els recursos i col·laboracions més adequats, entre d'altres.

Les entitats poden apuntar-se al nou Servei d’Acompanyament Online i gaudir d’un assessorament personalitzat a través dels següents canals.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades