Back to top

Acord per desencallar Hard Rock abans del juny

Esquerra i PSC acorden els pressupostos de la Generalitat per aquest 2023 i hi inclouen el macrocomplex turístic de la Costa Daurada.

El cap de l'oposició, el socialista Salvador Illa, ha comparegut aquest matí des del Parlament per anunciar que el seu partit i Esquerra han desencallat els pressupostos de la Generalitat per aquest 2023. Un projecte de comptes que inclourà, entre altres coses, Hard Rock. 

Illa ha anunciat que "durant el primer semestre del 2023 s'aprovarà el pla director urbanístic" del macrocomplex d'oci i turisme de la Costa Daurada. El que a la pràctica vol dir desencallar el gran escull que ha comportat l'enderrariment de l'inici de les obres, previst per aquest passat mes de maig. 

Hard Rock ha estat una de les banderes del PSC al territori els darrers anys i Esquerra mai s'ha mirat el projecte amb bons ulls. De fet, l'alcalde de Salou, Pere Granados, ha reiterat en més d'una ocasió que la culpa que les obres no hagin començat és del Govern de la Generalitat i ha carregat durament contra els frens amb què s'ha topat el projecte. 

Paraules clau:

Notícies relacionades