Back to top

Acord entre la Guàrdia Urbana i l'Ajuntament per ampliar la plantilla del cos

El govern de Pellicer s'ha compromès a obrir una convocatòria extraordinària de 10 agents més per aquest 2023, que se sumen als 9 que ja són a l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya. També es comprometen a anar sumant més policies durant el pròxim mandat fins a arribar als 200 en plantilla.

Acord entre els representants sindicals de la Guàrdia Urbana de Reus i el govern municipal per ampliar la plantilla. Després que el cos es plantés aquesta setmana i assegurés que no faria més hores extra –posant en dubte la seguretat dels actes de Carnaval-, l'Ajuntament ha cedit i ha acceptat les peticions dels agents.

Aquest dijous i després d'una oferta per part de l'Ajuntament i una contraoferta per part dels agents, s'ha arribat a l'acord: el Govern s'ha compromès a obrir una convocatòria extraordinària de 10 agents més per aquest 2023, que se sumen als 9 que ja són a l'escola de Mollet, l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya. Tot plegat suposarà 19 incorporacions durant aquests anys, tot i que s'han de tenir en compte les 4 jubilacions que es preveuen aquest 2023.

A més, l'executiu municipal també es compromet a anar sumant més policies durant el pròxim mandat fins a arribar als 200 en plantilla. Per tant, i a falta d'una assemblea amb la plantilla que ho ratifiqui que es realitzarà aquest dilluns vinent, Carnaval finalment sí que es podrà dur a terme amb el volum d'agents habitual.

Paraules clau:

Notícies relacionades