Back to top

Acord de quatre partits a Cambrils per fer fora Oliver Klein

El PSC i Esquerra es repartirien l'alcaldia els pròxims quatre anys amb el suport de Junts i En Comú Podem.

Aquest dimecres a la nit s'ha tancat l'acord del futur govern de Cambrils. Després de passar per l'aprovació de l'assemblea d'En Comú Podem al municipi es confirma el que ja s'estava rumorejant. El partit, que ha obtingut un regidor al consistori, ha decidit donar suport al pacte que Esquerra, PSC i Junts han impulsat per prendre-li l'alcaldia a la força més votada, el Nou Moviment Ciutadà d'Oliver Klein.

Segons ha pogut confirmar Canal Reus, Esquerra li donaria els tres primers anys d'alcaldia al socialista Alfredo Clúa. El darrer seria per la republicana Camí Mendoza. Resulta que fa només un any i mig, Camí Mendoza va ser destronada de l'alcaldia en una moció de censura encapçalada per Oliver Klein. Klein va sumar aleshores amb el PSC, el PP i Ciutadans per tenir la majoria.

resultats electorals 28M Cambrils

El PSC ara és el principal soci de Mendoza per impedir que Nou Moviment Ciutadà torni a liderar Cambrils. I tot plegat amb Enric Daza com a cap de Junts. Daza va ser també un dels impulsors de la moció de censura quan era un dels homes de confiança d'Oliver Klein. Aquest dijous es podria oficialitzar el pacte sempre que En Comú Podem hi doni llum verda. Esquerra PSC i Junts els necessiten per sumar els 11 regidors necessaris que marquen la majoria.

Paraules clau:

Notícies relacionades