Back to top

Actes ajornats a causa del Coronavirus

La Fira Bestial,el 'hackaton' i altres activitats previstes a la ciutat de Reus queden ajornades o cancel·lades com a mesura de prevenció
bestial

Les noves mesures per evitar el contagi del coronavirus comencen a tenir afectacions al territori. De fet, s'han suspès els actes amb més de 1.000 persones a partir d'aquesta mitjanit i durant els propers quinze dies.

Fira Bestial

Durant el dia d'avui, s'ha anunciat l'ajornament d'un seguit d'actes i esdeveniments, com la Fira del Bestial , que s'havia de fer aquest cap de setmana. En els pròxims dies s'anunciaran les noves dates previstes per la Fira del Bestial, i també pel hackaton.

Ajornat el hackaton i l'Olimpíada Escolar

Seguint les indicacions del Departament d'Educació, el Clúster TIC i l'IES Baix Camp han ajornat el hackaton previst per aquest dijous 12 de març a firaReus, en el qual havien de participar 31 instituts d'arreu de Catalunya, amb 93 alumnes. 

Ahir també es va anunciar que l'Olimpíada Escolar de Reus quedava posposada.

Suspesos els assajos de Castells

comunicat

Des de la coordinadora de Castells, s'ha recomanat suspendre els assajos de les diferents colles castelleres per reduir la transmissió del virus, així com també les trobades dels centres educatius en horari lectiu, que s'estan duent a terme aquests dies als centres de primària i secundària.

Suspensió de les activitats esportives

circular reus

El Reus Deportiu ha cancel·lat els entrenaments de base de tots els esports. Per la seva part, la Federació Catalana de Futbol ha suspès tots els partits de les competicions de futbol i futbol sala d’àmbit estatal no professionals.

Llegeix la circular oficial 

Posposat el Peret Ganxet

 

peret

A banda, també s'ha ajornat l'acte de cloenda de l'Any Peret Ganxet que s'havia de celebrar al Teatre Bartrina el proper dijous, 12 de març. 

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades