Back to top

Actes amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya a Reus i al Baix Camp

Consulta tots els actes previstos a Reus i al Baix Camp amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya del 2021

Entitats i administracions del Baix Camp han organitzat diversos actes amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya, que se celebrarà el pròxim dissabte, 11 de setembre. A continuació podeu consulta l'agenda dels actes més destacats que s'organitzen a la comarca del Baix Camp. 

8 de setembre

  • 19.30 h - REUS - Plaça del Baluard, acte antirepressiu organitzat per l'Esquerra Independentista.
ACTES 11 SETEMBRE 11S CUP INDEPENDÈNCIA DIADA NACIONAL

10 de setembre


11 de setembre

  • 10.00 h - REUS - A la plaça del Baluard, inici de l'acte institucional amb motiu de l'11 de setembre amb la música del Quartet Floral. Tot seguit, ofrena institucional dels membres del consistori, interpretació d'El cant de la senyera per part de l'Orfeó Reusenc, benvinguda a càrrec de Carles Pellicer, alcalde de Reus, i intervenció de Noemí Llauradó, vicealcaldessa. A continuació, Glossa de la Diada a càrrec de Josep Murgades Barceló, filòleg. En acabar, cant d'Els segadors de l'Orfeó Reusenc i Ball d'Homenatge, amb Ricar Roig i Laura Roig. 11.00 h, inici de les ofrenes florals de les entitats de la ciutat, amb l'acompanyament musical del Quartet Floral. 11.30 h, cloenda de l'acte amb l'actuació dels Xiquets de Reus, amb un pilar de respecte. Finalització de l'acte amb el cant d'Els segadors per part del públic.
  • 11.00 h - LA SELVA DEL CAMP - Al cementiri davant la tomba de Ventura i Gassol, actuació musical del duet Marta&Gregori. 
  • 12.30 - LA SELVA DEL CAMP -  A la Plaça del Portal d'Avall, ballada de sardanes amb la Cobla la Principal de Tarragona.
  • 14.00 h - REUS - Al Casal Despertaferro, dinar popular. Reserva de tiquets a la Taverna Despertaferro. Acte organitzat per l'Esquerra Independentista.
  • 17.00 h - REUS - Al Casal Despertaferro, activitats culturals. Acte organitzat per l'Esquerra Independentista.
  • 19.30 h - REUS - Al Mercat Central, manifestació a favor de la independència de Catalunya organitzada per l'Assemblea Nacional Catalana. La marxa acabarà al passeig de Mata en lloc del Fossar Vell per comptar amb més espai i garantir les mesures sanitàries.

El mateix 11 de setembre se celebraran diverses manifestacions per la independència a les diverses demarcacions catalanes, la principal serà a Barcelona a la plaça Urquinaona a partir de les 17.14 h

Vols afegir-hi algun acte?  Envia un correu a informatius@canalreustv.cat

Paraules clau:

Notícies relacionades