Back to top

Activat pla d'alerta per fort vent aquest dimarts

Protecció Civil activa el pla VENTCAT per demà dimarts a causa de les previsions de fort vent a diverses comarques del Camp de Tarragona.

En ple pont de la Puríssima són diverses les persones que han decidit fer alguna sortida durant la segona meitat dels festius, ja que les restriccions per la Covid-19 no impedeixen sortir del terme municipal aquest dilluns i dimarts. D'altres s'estan plantejant fer una escapada demà, dimarts. Per això cal tenir en compte les previsions meteorològiques, que per aquest dimarts 8, festivitat de la Immaculada, indiquen perill per fort vent a comarques com el Baix Camp, Priorat, Alt Camp o Conca de Barberà. Per tant, precaució, sobretot, per les persones que vuguin fer excursions a l'aire lliure.

Les ratxes més fortes seran al matí

Des de Protecció Civil alerten que el vent serà més intens al matí, sobretot a les comarques del prelitoral de Tarragona i Barcelona. Fins al migdia es preveuen ratxes de vent que poden superar els 72 km/h. Al Pirineu i al massís del Port, el llindar d'avís se superarà a cotes elevades.

 

Paraules clau:

Notícies relacionades