Back to top

Activitats lúdiques per apropar-se a la figura de Domènech i Montaner

En el marc de l'Any Domènech i Montaner, els alumnes de l'institut que porta el seu nom han organitzat una trobada amb estudiants de diferents centres de la ciutat per aprendre i conèixer més sobre la figura de l'arquitecte

Un twister, mots encreuats, un passaparaula, el joc de l'oca o un trencaclosques. Aquestes són algunes de les activitats a les quals s'han enfrontat alumnes de primària de sis escoles de la ciutat per conèixer més sobre la vida i les obres de Lluís Domènech i Montaner. Unes activitats organitzades pels alumnes de l'institut que porta el seu nom i que s'han dut a terme al llarg d'aquest divendres al matí a la plaça del Mercadal.

Tot plegat, s'emmarca en l'any Domènech i Montaner, que commemora el centenari de la mort de l'arquitecte català. Unes activitats que els alumnes han hagut de preparar al llarg dels últims mesos, no només en la creació d'aquestes sinó també en pensar el joc, el disseny, l'animació i el fil conductor de totes.

Més enllà d'aquest taller, s'ha fet una exposició de les diferents obres de l'arquitecte a l'Institut i una visita a l'arxiu municipal, i a l'aparador de la Casa Navàs es poden veure exposades les maquetes que han fet els alumnes de la seva pròpia casa modernista. A més es farà un recull literari amb textos ambientats en el 1900 fet pels nens i nenes.

Paraules clau:

Notícies relacionades