Back to top

Actuacions del Gastroart Reus d'aquest dimecres 8 de desembre

Els dimecres a la tarda els carrers del centre de Reus es converteixen en l'escenari ideal per gaudir de la Gastronomia, l'Art i la Cultura de proximitat.

Els dimecres a la tarda els carrers del centre de Reus es converteixen en l'escenari ideal per gaudir de la gastronomia, l'art i la cultura de proximitat de la mà de la campanya de dinamització de la restauració, GastroArt Reus. Una campanya impulsada per Reus Promoció que té l’objectiu de promocionar el consum en els establiments de restauració i hostaleria de la ciutat entre setmana, concretament els dimecres. Aquest dimecres tindrà lloc el darrer Gastroart de 2021 amb les següents actuacions:

  • 18.30 h a 20 h: LA TOMASA. Un titella gegantí en una nova proposta contemporània amb un vincle creuat amb el teatre de carrer, el teatre de titelles, el circ i la poètica textual i musical. Recorregut itinerant pel centre de la ciutat.
  • 18.30 h a 20 h: A LA FRESCA. Tres personatges i una cadira gegant surten a prendre a la fresca, provocant diferents situacions còmiques. Espectacle inspirat en accions quotidianes, visual i amb poques paraules.

Tot i que aquest dimecres, 8 de desembre, finalitza la primera fase del GastroArt, la campanya va néixer amb voluntat de continuïtat el 2022 amb l’objectiu que els dimecres es converteixen en un dia per gaudir de l’art, la cultura i la gastronomia de la ciutat amb una programació fixa, i integrant les iniciatives que impulsi el mateix sector.

Aquesta iniciativa compta amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura i Política Lingüística pel que fa a l’assessorament de la programació artística, i amb el suport de l’empresa d’assegurances REALE.

Paraules clau:

Notícies relacionades