Back to top

Adéu al primer Ramadà confinat de la història

Han esperat fins a l'últim moment per decidir si podien celebrar l'acte de culte final a la mesquita. Finalment, tot i poder obrir amb una tercera part de l'aforament, han decidit no fer-ho.
Ramadà

La comunitat musulmana s'acomiada aquest dissabte d'un Ramadà ben diferent. Durant aquest mes, no han pogut ni menjar, ni beure ni tampoc fumar durant les hores de sol. Un mes ben atòpic que ha coincidit amb la desescalada de la pandèmia del coronavirus.

Els musulmans per tant, no han pogut celebrar-ho presencialment a les mesquites i tot i ja poder obrir amb un aforament limitat, la intenció dels seus representants és no obrir-la per a l'acte final del Ramadà.

Les mesquites, tancades

Tant la comunitat musulmana de Reus com la de Cambrils han mantingut tancades les seves mesquites durant aquests dos mesos amb el propòsit de conscienciar la població del perill que suposa la propagació de la covid-19. Malgrat tot, la comunitat ha estat sempre en contacte i s'ha mantingut unida per seguir amb el Ramadà.

Missatge de prudència

Unes mesures preventives per un acte final que acostuma a aglutinar unes 4.000 persones a la mesquita de Reus i que, al 2019, es va haver de desplaçar al seu exterior per manca d'espai.

Ramadà

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades