Back to top

Adeu al somni europeu

El primer equip del Club Tenis Taula Ganxets de Reus ha estat eliminat de l'Europe Cup, la segona competició continental, després de perdre contra el Linz Froschberg austríac i de guanyar el Budaorsi d'Hongria.

El Reus Ganxets, amfitrió de la segona fase de l'Europe Cup, va rebre la visita del Linz Froschberg austríac i el Budaorsi hongarès amb l'objectiu d'aconseguir la classificació per la fase següent de la competició continental. En el partit de dissabte contra el Linz, les reusenques es van veure clarament superades pel conjunt visitant. Andrea Pavlovic per partida doble, i Phantita Pinyopisan es van emportar els seus duels, i l'únic punt local el va obtenir Paulina Vega. Després d'aquesta derrota, el Reus Ganxets havia d'estar pendent del partit entre austríaques i hongareses, que es va decantar pel Budaorsi. 

En el duel definitiu entre reusenques i les d'Hongria, les locals van capgirar l'avantatge inicial assolit per Georgina Pota, gràcies als punts de Sara Ramírez i Elvira Rad. La mateixa Pota va col·locar l'empat en el marcador i en el cinquè enfrontament, Paulina Vega va guanyar per 1 a 3 a Adel Helga Dari. Una victòria insuficient, ja que les reusenques van quedar eliminades de la competició per un triple empat.

Tot plegat en un cap de setmana frenètic de tenis taula, on el Reus Ganxets es va imposar al Jaén el divendres en la quarta jornada de la Superdivisió. Un resultat que les manté com a invictes i colíders de la lliga.

Paraules clau:

Notícies relacionades