Adeu amarg a la Golden Cup

El Reus ha estat superior durant bona part del partit, però tot i tenir el resultat de cara quan faltaven deu minuts pel final (2-4), el Noia ha empatat i ha deixat els roigs-i-negres fora dels quarts de final de la Golden Cup.

Contra l'Oliveirense el Reus va necessitar quaranta-dos segons per avançar-se en el marcador, i contra el Noia només sis. Sergi Aragonès ha sorprès a tothom amb un gran xut de cullera que ha entrat pel primer pal (0-1). El Reus ha sortit còmode i ha controlat el partit durant els primers compassos del duel, fins que al minut 11, Eloi Mitjans ha situat l'empat en el marcador (1-1).

Els de Jordi Garcia han posat la bola en joc des del cercle central, i Diego Rojas ha assistit al capità Joan Salvat des de darrere de la porteria per tornar a col·locar els roigs-i-negres per davant en el marcador (1-2). Després del gol els de Pere Varias s'han precipitat i els reusencs han respost amb un contraatac de Sergi Aragonès i Diego Rojas, que ha marcat el tercer (1-3). Un gol polèmic, ja que ha tocat els jugadors de Sant Sadurní protestaven que la bola no havia entrat. Amb aquest resultat s'ha arribat a la mitja part.

El Noia empata

El Reus ha sortit del vestidor ben plantat, dominant el partit. Sergi Aragonès ha tingut l'opció de fer el quart, però la bola s'ha estavellat al ferro de la porteria de Blai Roca. Martí Zapater ha aturat un penal de Xavi Costa i el primer refús, però al segon no hi ha pogut fer res i els de l'Anoia han marcat (2-3). Poc després el Noia ha fet la desena falta, el mag d'Olot Marc Julià no ha desaprofitat l'oportunitat de fer el quart (2-4).

Quan faltaven deu minuts per acabar el partit el Reus tenia el duel controlat, però amb la desena falta roig-i-negra Eloi Mitjans ha perforat la porteria de Zapater (3-4). A cinc minuts del final, el mateix Mitjans ha situat l'empat després d'una pèrdua ganxeta (4-4). Marc Julià ha tingut l'opció de fer el gol de la victòria del Reus amb la quinzena falta del Noia, però la bola ha sortit fregant el pal.

Els de Jordi Garcia ho han intentat jugant els darrers segons sense porter, però no han pogut fer el gol de la classificació. D'aquesta manera, l'Oliveirense ha acabat com líder del grup C, el Noia segon i el Reus tercer. El pròxim partit dels roigs-i-negres serà contra el Voltregà en la darrera jornada de l'OK Lliga (30/04).