Back to top

Adéu a la majoria de les restriccions...excepte a l'oci nocturn

El Govern ha anunciat que retira les restriccions d'aforament i de limitacions de trobades, però manté l'oci nocturn tancat

Després que dijous passat es posés fi al toc de queda, aquest divendres desapareixeran les restriccions d'aforament i la limitació de trobades d'un màxim de 10 persones. Això sí, l'oci nocturn es mantindrà tancat i no hi haurà de moment cap canvi respecte a l'ús del passaport covid, tot i que s'està avaluant la seva eficitivat.. Així ho ha anunciat la portaveu del Govern, Patrícia Plaja, durant la roda de premsa posterior al consell executiu. 

Aforaments al 100%

Actualment, els bars i restaurants tenien un aforament màxim del 50% als interiors i del 70% a les terrasses. Els comerços i els equipaments esportius i culturals també tenien un aforament màxim del 70% i, a partir de divendres, ja podran tornar al 100%. Per la seva banda, les activitats culturals i la restauració ja no caldrà que finalitzin la seva activitat abans de les 00.30 hores.

Aquesta decisió arriba després que els contagis per covid-19 segueixin augmentant i, a Reus, l'índex de rebrot se situï per sobre dels 6.000 punts. 

Paraules clau:

Notícies relacionades