Back to top

Adif demandarà el pastor de les ovelles atropellades a Mont-roig

Adif denunciarà el pastor del ramat d'ovelles que ahir van ser atropellades a Mont-roig del Camp. L'operador ferroviari ha assegurat que reclamarà els danys i les pèrdues econòmiques que va ocasionar als prop de 300 viatgers de l'Euromed que va quedar aturat a la via arran de l'atropellament.
Adif demandarà el pastor de les ovelles atropellades a Mont-roig.

Adif ha assegurat que presentarà una denúncia contra el responsable de l'atropellament d'un ramat de seixanta ovelles, aquest dimarts, a Mont-roig. L'operador ferroviari reclamarà els danys i les pèrdues econòmiques que va ocasionar l'atropellament als viatgers de l'Euromed en qüestió, però també als dos trens regionals que van patir retards. Des del consistori han lamentat l'incident i s'han negat a netejar les vies, tal com els ha demanat Adif. L'alcalde de Mont-roig del Camp, Francisco Morancho, ha explicat que 'Adif ens va dir que havíem de netejar nosaltres les vies i els vam dir que no, que nosaltres no ho féiem'.

L'atropellament mortal de les bèsties va tenir lloc aquest dimarts al matí, poc abans de dos quarts de dotze del migdia. El tren en qüestió era un Euromed que havia sortit de l'estació de França de Barcelona i que anava en direcció a Alacant. Com a conseqüència de l'incident, la circulació de trens entre Cambrils i Mont-roig va quedar interrompuda durant una hora.

Paraules clau:

Notícies relacionades