Back to top

Adif dóna llum verda a l'estació de Bellissens

L'estudi de demanda ha resultat positiu. Un pas més que necessari per validar el projecte i que posa de manifest la bona ubicació de la zona.
Adif

Després d'una dècada d'estira i arronsa, l'estació de Bellissens ha fet un pas més cap a la seva construcció.

El consistori s'ha reunit finalment via telemàtica amb Adif, qui ha confirmat que l'estudi de demanda d'aquesta infraestructura és positiu. De fet, segons l'informe, la nova estació comportaria estalvi de temps, beneficis mediambientals i un impacte positiu per a l'activitat econòmica. L'ens estatal també valora positivament la seva ubicació i la potencialitat de la seva demanda.

Una estació que no treu protagonisme a l'actual

El govern i el PSC estan contents amb aquest pas endavant i posen en relleu el paper clau que tindria la infraestructura en el desenvolupament de la zona sud de la ciutat. A més, l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, comenta que 'la nova estació sumaria passatgers a l'actual i en cap cas en restaria'.

Alcalde de Reus

A un pas de licitar el projecte constructiu

L'estudi calcula que en l'inici de la posada en funcionament, hi podrien passar 1400 passatgers aproximadament. En 30 anys vista, aquest nombre incrementaria fins als 3.500. El següent pas és esperar fins a l'octubre, moment en què es donaran a conèixer els resultats de l'estudi funcional que analitzarà quines són les implicacions que té aquesta construcció. A partir d'aquest moment, si no calgués fer un estudi informatiu, el Ministeri de Foment ja podria licitar el projecte constructiu.

Paraules clau:

Notícies relacionades