Back to top

Adjudicades les obres per als jardins educatius de les EBM Marfull i Margalló

El pressupost de licitació és de 97.566,77 més IVA i la durada del contracte és de 3 mesos.

Aquesta setmana s’ha publicat l’adjudicació de les obres per als jardins educatius de les Escoles Bressol Municipals Marfull i Margalló, incloses en el projecte de reconversió dels patis en jardins educatius. En concret, s’ha publicat el projecte per a la remodelació del pati de joc de l’EBM Marfull i la memòria valorada de les actuacions al pati de l’EBM Margalló.

El pressupost de licitació és de 97.566,77 més IVA i la durada del contracte és de 3 mesos.

Els darrers mesos s’han executat ja les obres dels jardins educatius de les escoles bressol municipals l’Olivera, la Ginesta i Montsant.

Segons Daniel Recasens, regidor d’Educació, “l’objectiu és la reconversió del pati de l’escola en un jardí educatiu. És a dir, dotar el pati d’elements didàctics que permetin afavorir el creixement integral dels infants i crear nous espais on puguin experimentar i fer descobertes per si mateixos”.

Les actuacions als patis de les Escoles Bressol Municipals formen part del compromís de l’Ajuntament de Reus amb la voluntat d’oferir a la ciutadania uns serveis innovadors i de qualitat, també en l’àmbit de l’educació de 0 a 3 anys.

El projecte enllaça amb el canvi de model pedagògic que des de fa uns anys s’implanta a la xarxa municipal d’escoles bressol dins les aules i “que promou la lliure circulació dels infants pels diferents espais de l’equipament per fomentar la seva autonomia i llibertat d’actuació, i per tal d’afavorir el seu desenvolupament evolutiu”,  explica Recasens.

En definitiva, el projecte Jardins Educatius reinventa la idea tradicional de pati d’escola per posar-ne en valor el seu potencial com a recurs educatiu.

Paraules clau:

Notícies relacionades