Back to top

Adjudicades les obres del nou Parc de Lliscament de Reus

Els treballs de remodelació començaran a mitjans del mes d'octubre i s'acabaran l'estiu de 2022.

L'Ajuntament de Reus ha adjudicat aquesta setmana les obres del nou Parc de Lliscament, a la zona del Parc de la Festa i a tocar de les piscines municipals. Uns treballs als quals van optar quatre empreses i que finalment han estat encarregats a la companyia Servidel per poc més de 904.000 euros.

El nou parc farà les funcions de gran zona verda a l'oest de la ciutat amb més de 13.000 metres quadrats. Comptarà amb una zona de cal·listènia a la part més pròxima a l'avinguda de Riudoms, on es troba actualment l'skatepark, i una nova zona destinada a la petanca, darrere l'espai principal del Parc de la Festa.

parc de lliscament


L'estrella del nou parc, però, és la nova zona de lliscament, on es podran practicar disciplines rodades com l'skate, scooter o BMX. Un espai que permet cobrir les necessitats dels patinadors de la ciutat i voltants, col·lectiu que reclamava una reforma urgent de l'espai actual des de fa anys.

1.000 metres quadrats per patinar

El nou espai comptarà amb més de 1.000 metres quadrats de formigó polit que permetrà un manteniment més fàcil de les estructures que formen el parc, a diferència del que ha passat amb l'actual skateparc, on les rampes i obstacles s'han malmés per les inclemències meteorològiques. Les obres, un cop formalitzat el contracte, començaran a mitjans d'octubre i s'allargaran durant un període màxim de 10 mesos.

Paraules clau:

Notícies relacionades