Back to top

Adjudicades les obres de zona de vianants del raval de Santa Anna i el carrer de Salvador Espriu

L'Ajuntament de Reus ha adjudicat el contracte de les obres que permetran executar la segona fase de transformació del Raval de Santa Anna.

El Raval de Santa Anna de Reus iniciarà la segona fase de transformació d'obres, per tal de crear una zona de vianants. El tram afectat es troba entre el carrer de Santa Anna i la plaça de Catalunya i el carrer de Salvador Espriu. 

L'empresa Garcia Riera SL serà l'encarregada de millorar urbanísticament els vials, per tal de potenciar una mobilitat sostenible i donar continuïtat a les obres del primer tram del raval, entre la plaça de Prim i el carrer de Santa Anna. Les obres es caracteritzen per un pressupost de 721.890,99 € i per una reforma de la pavimentació, drenatge, enjardinament i mobiliari urbà. A més, es pretén controlar l'accés dels automòbils, mitjançant una pilona automàtica i la instal·lació de sistemes smart city de mobilitat sostenible.

El projecte compta amb l'aprovació provisional de finançament Next Generation de la Unió Europea, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, d'acord amb la convocatòria del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana. 

Paraules clau:

Notícies relacionades