Back to top

AENA supedita el creixement de l'Aeroport de Reus al col·lapse del Prat

Segons Maurici Lucena, el president de l'empresa público-privada, l'equipament del Baix Camp està condicionat al fet que Barcelona superi la seva capacitat operativa.

L'Aeroport de Reus està condicionat per l'operativa del Prat. Aquesta és la idea més important que ha traslladat avui Maurici Lucena, el president d'AENA, el gestor dels aeroports espanyols, als empresaris i representants polítics del territori des de la tribuna de la Cambra de Comerç de Reus. 

Lucena assegura una obvietat, que mentre Barcelona pugui anar creixent i pugui anar incrementant el nombre de connexions i passatgers, Reus serà sempre el germà petit. Ara bé, AENA considera que la nova estació al sud de l'Aeroport, sumat a la negativa del govern català de donar llum verda a l'ampliació del Prat, pot fer millorar la situació. Per això aposta per connectar bé l'estació amb l'Aeroport. 

Set minuts

Segons Lucena, un cop ADIF construeixi la nova estació intermodal al sud de l'Aeroport, AENA garantirà una connexió ràpida entre els dos equipaments per garantir la seva competitivitat. Ara bé, també és cert que no ha concretat quant de temps hi ha d'haver entre Reus i Barcelona en tren...
 
El president d'AENA també considera que la posada en marxa de Hard Rock pot ser un dinamitzador de l'equipament reusenc. 

Maurici Lucena

Paraules clau:

Notícies relacionades