Back to top

Afectacions al trànsit el 31 de desembre, per la cursa de Sant Silvestre

La cursa de Sant Silvestre de Reus arriba a la 13a edició. Els participants hauran de portar la mascareta al punt de sortida en els moments d’espera abans de començar la cursa.

El Servei de Mobilitat i Circulació de la Guàrdia Urbana informa de les afectacions al trànsit que hi haurà aquest divendres, 31 de desembre, amb motiu de la celebració de la Cursa de Sant Silvestre. El recorregut de la cursa té trams en què es prohibirà l'estacionament entre 8:00 i 19:00 i entre 12:00 i 19:00. Mentre que tot el recorregut es tallarà al trànsit de vehicles en el moment de la cursa, que començarà a les 16:30 h.

El recorregut i l'afectació al trànsit és el següent: Avinguda Sant Jordi, direcció plaça Llibertat, Gir 180°, avinguda Sant Jordi, direcció plaça Pompeu Fabra, avinguda 11 de setembre, carrer Bertran de Castellet, carrer Gaudí, carrer General Moragues, plaça Llibertat, avinguda Prat de la Riba, avinguda President Companys, carrer Sant Joan, plaça  Prim, raval de Jesús, raval Martí Folguera, raval de  Robuster, raval de Sant Pere, raval del Pallol, raval de Sant Anna, carrer Llovera, plaça Llibertat, avinguda Sant Jordi.

afectacions al trànsit cursa de sant silvestre

La cursa de Sant Silvestre de Reus arriba a la 13a edició, organitzada per la regidoria d’Esports, Reus Esports i Lleure i Tretzesports. La prova, de caràcter lúdic i esportiu, amb un recorregut de 5 quilòmetres permet a un gran ventall de gent participar en aquesta gran festa que tanca l’any esportiu a la ciutat.

Després de l’edició de l’any passat que es va realitzar de forma virtual, la San Silvestre Reus torna al recorregut clàssic de les últimes edicions amb sortida i arribada a l’avinguda de Sant Jordi. Per motius de seguretat s’ha desplaçat la sortida, per tal que els participants estiguin més espaiats, i s’ha ampliat un petit tram a la zona de l'avinguda 11 de setembre. Tanmateix, els participants hauran de portar la mascareta al punt de sortida en els moments d’espera abans de començar la cursa.

Cada categoria sortirà a una hora diferent:

  • 16.30 hores sortida CURSA 1: Recorregut: 850 metres. Participants nascuts als anys 2009 i 2011 (10/12 anys)
  • 16.45 hores sortida CURSA 2: Recorregut: 650 metres. Participants nascuts entre els anys 2012 i el 2014 (7/9 anys)
  • 17.00 hores sortida CURSA 3: Recorregut: 250 metres. Participants nascuts entre els anys 2015 i 2021 (6 i menys anys)

Paraules clau:

Notícies relacionades