Back to top

Afectacions a les carreteres per les nevades

El temporal Filomena està deixant episodis de nevades al territori, fet que afecta directament a l'estat de les carreteres

Les nevades d'aquest cap de setmana provocades pel Temporal Filomena han provocat diverses afectacions a les carreteres catalanes. Al Baix Camp, està tallada la via C-44 entre Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant i Tivissa, concretament durant 17 quilòmetres entre el 9 i el 26.

Una altra carretera afectada és al Priorat amb obligatorietat de cadenes. Es tracta de la via local T-714 entre Cabassers i Vinebre des del km 4 i fins al 14.

D'altra banda, dissabte a la tarda s'ha suspès la circulació de Renfe en la línia R15 entre Reus i Ribarroja

Desplaçaments essencials

Aquesta és una informació que s'actualitza constantment i, per tant, les autoritats viàries recomanen consultar l'estat de les carreteres abans de sortir de casa. Poden consultar la informació al web de Trànsit i a les seves xarxes socials.

Des del Servei Català de Trànsit, demanen que es restringeixi al màxim la mobilitat, fet que se suma al confinament municipal vigent per les restriccions imposades per contenir la pandèmia. 

En cas de desplaçaments essencials, les autoritats adverteixen que cal respectar la distància de seguretat, reduir la velocitat, no frenar bruscament i fer ús de cadenes quan sigui necessari. També recomanen portar el dipòsit ple i dur cadenes, roba d'abrigar i el mòbil carregat.

Paraules clau:

Notícies relacionades