Back to top

Afectats per la Cooperativa asseguren no cobrar els interessos previstos

Tot i que manifesten que no es tractaria d'una gran quantitat, sí que insisteixen en la intenció de reunir-se amb el Consell rector al setembre per tal de reclamar la diferència
L'oficina d'Ibercaja al davant de l'Agrobotiga

Satisfets però amb matisos. Un any després d'haver rebut el primer pagament dels passius pendents pel tancament de la secció de crèdit, la Plataforma d'Afectats per la Cooperativa de Cambrils valora positivament el procés d'execució del Pla de viabilitat, en què ja s'han avançat dues anualitats a més de les corresponents.

Tot i això, des de l'entitat asseguren que no s'està complint el que s'havia previst en matèria d'interessos, sinó que n'estan cobrant de menys, segons els seus càlculs. En aquest sentit, asseguren que no es tracta d'una quantitat gran però insisteixen que a la llarga podria assolir més magnitud. "Desglossant les quantitats que s'han abonat als afectats es pot veure una diferència de criteri", afirma el president de la Plataforma d'Afectats per la Cooperativa de Cambrils, Daniel Pallejà. "Nosaltres hem fet les consultes entre diversos de nosaltres i als nostres advocats, que ens van assessorar a la fase mercantil, i ens donen la raó en què això s'hauria de contar d'una manera i és evident que seguint la metodologia de càlcul, s'han abonat menys interessos del que tocaria", ha remarca.

Amb aquesta justificació, des de la Plataforma diuen haver transmès ja el desig de reunir-se al setembre amb el Consell rector de la Cooperativa per exposar els seus dubtes sobre aquesta qüestió. Precisament al setembre, també, esperen celebrar una nova assemblea informativa, segons expliquen, per a fer públiques algunes de les primeres consideracions del procés judicial en què es troben personats.

Paraules clau: