Back to top

Afluència moderada el primer dissabte de reobertura de La Fira Centre Comercial

Afluència moderada el primer cap de setmana de reobertura de La Fira Centre Comercial. Les mesures de protecció i higiene que han incorporat han donat seguretat als ciutadans que aquest dissabte hi han anat a comprar.
la fira centre comercial

Amb algunes cues, a causa dels aforaments reduïts, però sense aglomeracions. Així s'ha viscut el primer cap de setmana de reobertura de la Fira Centre Comercial, en què l'ús de mascaretes i de gel hidroalcohòlic ha estat generalitzat.

Principals mesures de seguretat

Senyalitzacions per mantenir distàncies i aforaments controlats, punts amb dispensadors de gel hidroalcohòlic, i l'increment de la higiene i desinfecció són les principals mesures postcovid que es troben al Centre Comercial La Fira de Reus, mesures que els visitants consideren correctes i que asseguren que els han permès visitar el lloc amb tranquil·litat.

L'afluència de visitants ha estat moderada en el primer dissabte de reobertura, fet que, juntament amb la responsabilitat i conscienciació ciutadana, ha fet que l'arrancada del gruix de l'activitat s'hagi viscut amb "normalitat". Malgrat tot, el cinema i alguns establiments, sobretot de l'última planta, encara no han reobert.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades