Back to top

Aigües de Reus dóna suport al Torneig Joan Petit

L'empresa municipal Aigües de Reus aporta un miler d'euros al Reus Deportiu perquè aquest pugui organitzar la Festa i el Torneig Joan Petit Nens amb Càncer. Un esdeveniment d'hoquei base que tindrà lloc el pròxim 1 de juny amb l'objectiu de recaptar fons per combatre el càncer infantil.
Signatura del conveni Aigües de Reus i Reus Deportiu

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, i la presidenta del Reus Deportiu, Mònica Balsells, s'han reunit aquest matí per signar un conveni de col·laboració a través del qual l'empresa municipal Aigües de Reus dóna un miler d'euros al club reusenc. L'aportació vol facilitar l'organització de la Festa i el Torneig Joan Petit Nens amb Càncer que se celebrarà el pròxim dia 1 de juny, a més de la resta d'activitats que es fan amb motiu de l'any Joan Petit. Una col·laboració entre el club reusenc i el consistori amb un únic objectiu comú: recollir fons per a la investigació del càncer infantil.

Reus, seu de l'esdeveniment per segon cop, aplegarà més de 400 esportistes al torneig d'hoquei base que es disputarà a les instal·lacions del Reus Deportiu. Les diferents regidories de la ciutat ja preparen altres activitats prèvies a la Festa com la Caminada solidària Reus - La Pineda del passat diumenge que ha aconseguit recaptar més de 2.300 euros.

Paraules clau: