Back to top

Air Nostrum anuncia nous vols des de l’Aeroport de Reus

Els nous vols s’estrenaran el 14 de juny i es mantindran fins al 4 de setembre

L’Aeroport de Reus comptarà aquest estiu amb dos vols setmanals directes que connectaran la Costa Daurada i Palma de Mallorca, una ruta que operarà la companyia Air Nostrum. L’aerolínia oferirà, a més, la possibilitat de volar amb un mateix bitllet des de Reus fins a les illes de Menorca i Eivissa, fent una senzilla escala a Palma.

Dos vols setmanals

La connexió entre l’aeroport de Reus i Palma de Mallorca s’estrenarà el 14 de juny i mantindrà dos vols setmanals fins al 4 de setembre. Els vols amb sortida i arribada a Reus i Palma de Mallorca tindran lloc cada divendres i dimarts fins al 21 de juliol. A patir d’aquesta data i fins al 4 de setembre la connexió es farà dissabtes i dimarts.

La feina conjunta de la Diputació de Tarragona, ajuntaments, Generalitat i les principals entitats que configuren el teixit econòmic del territori es manté per ampliar el nombre de rutes i l’activitat a l’aeroport de Reus. Aquesta infraestructura tornarà a ser clau en la recuperació del sector turístic i de l’economia de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre aquest 2022.

A més de la connexió amb les Balears que operarà Air Nostrum, a hores d'ara ja hi ha confirmades connexions amb un total de 23 destinacions internacionals amb sortida o destinació l'Aeroport de Reus per aquesta temporada amb les companyies Jet2, Ryanair i TUI que entre abril i setembre han ofert ja un total 966.000 places. Entre les novetats anunciades, després de la presència del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona a FITUR, hi ha la nova connexió entre Reus i Bristol que operarà la companyia britànica Jet2

Paraules clau:

Notícies relacionades