Back to top

Aixequen les restriccions especials a Reus per lluitar contra la COVID

El Procicat ha anunciat aquest dimecres que no prorrogarà les mesures especials imposades a la capital del Baix Camp per frenar el contagi de la COVID-19.

El Procicat ha anunciat aquest dimecres que no prorrogarà les mesures especials imposades a la capital del Baix Camp per frenar el contagi de la COVID-19. Unes mesures que s'han anat allargant des de finals d'agost, quan es va detectar un repunt important dels casos a la ciutat.

Aleshores es va decidir fer cribratges massius en tres barris per detectar assimptomàtics i reduir l'índex de contagi. Ara bé, tot i que les xifres aconseguides van ser mínimes i tot i que també la corba es va frenar en pocs dies, el departament de Salut va decidir continuar amb les restriccions que es van allargar durant tota la Festa Major de Misericòrdia.

De fet, l'alcalde de la ciutat, Carles Pellicer, va assegurar que demanaria explicacions a Salut per prorrogar unes mesures que perjudicaven l'economia de la ciutat. Amb tot, el Procicat ha continuat prorrogant-les fins aquesta setmana per bé que en el darrer acord es van flexibilitzar l'aforament a actes religiosos i també a activitats culturals. 

Discrepàncies d'opinions a Reus

Paraules clau:

Notícies relacionades