Back to top

Així han votat els candidats a l'alcaldia de Reus

Aquest matí han votat tots els candidats a l'alcaldia de Reus que tenen representació a l'Ajuntament

Daniel Rubio ha estat el candidat a l'alcaldia més matiner. A les 9 del matí, coincidint amb l'obertura dels col·legis electorals, el cap de llista d'Ara Reus ha arribat al Pavelló Olímpic i ha votat acompanyat de la seva família.

Quan passaven uns minuts de dos quarts de 10 del matí la candidata del PSC a l'alcaldia, Sandra Guaita, ha arribat al col·legi electoral situat al General Prim. Acompanyada del número 2 de la llista, Josep Baiges, s'ha dirigit a la mesa corresponent i ha emès el seu vot. 

La següent en votar ha estat Noemí Llauradó, candidata d'ERC a l'alcaldia, que ho ha fet al col·legi electoral situat al Polilleuger de l'Escola Joan Rebull. La republicana, però, ha votat una mica més tard del previst. La mesa on li tocava votar no tenia el cens i, per tant, han hagut d'esperar que un membre de la Guàrdia Urbana els hi fes arriba.

Segueix tota la informació, minut a minut

Teresa Pallarès, de Junts per Reus, ha estat la segona candidata a votar al Pavelló Olímpic. Ha arribat acompanyada de la seva família i també alguns militants i companys de candidatura. 
 
La candidata de la CUP a l'alcaldia, Mònica Pàmies, ha arribat al col·legi electoral Rubió i Ors on l'esperava la número 3 de la llista, la Mariona Cuadrada. 
 
L'última candidata a votar dels partits que tenen representació a l'ajuntament ha estat Débora García, de Ciutadans, que també ho ha fet al Pavelló Olímpic de Reus.
 
Els diferents candidats s'han mostrat il·lusionats davant una jornada on la democràcia viu la seva màxima esplendor

Paraules clau:

Notícies relacionades