Back to top

Així respondrà Reus a la sentència del TS

Les entitats sobiranistes preparen un gran acte de protesta al Mercadal a les 20.00 h. el dia que es publiqui la sentència
mercadal

Aquesta pròxima setmana s'ha de fer pública la sentència del Tribunal Suprem contra els líders independentistes. Segons ha pogut saber Canal Reus, les entitats sobiranistes preparen un gran acte de rebuig a l'escrit dels jutges, que es preveu contundent i condemnatori. Serà a les 20.00 h a la plaça del Mercadal, el dia que es faci pública la sentència. 

ENQUESTA | Et mobilitzaràs quan surti la sentència?

Actuacions i lectures

Tot i que no n'han transcendit els detalls, segons ha pogut saber aquest mitjà, la idea és acompanya la manifestació que es convocarà a través de les xarxes socials d'actuacions i de lectures.

L'acte es podria allargar durant una hora i buscarà rebutjar de forma unànime l'escrit de la sentència i la decisió de la justícia espanyola. 

L'acte del dia de la sentència podria anar acompanyat de més manifestacions de rebuig que es podrien organitzar de forma espontània. De fet, les darreres convocatòries al Mercadal i a la plaça del Prim s'han mobilitzat en poques hores. Parlem de les concentracions per les detencions de membres dels CDR's acusats de terrorisme i també per commemorar el segon aniversari de l'1 d'octubre. 

Paraules clau:

Notícies relacionades