Back to top

Així són els nous uniformes de la Guàrdia Urbana de Reus

La Guàrdia Urbana de Reus estrena aquest dimecres, 15 de desembre nova uniformitat.

La Guàrdia Urbana de Reus estrena aquest dimecres, 15 de desembre nova uniformitat. Els nous uniformes, d'un blau més fosc que el que vestien fins ara els guàrdies, ja es van poder veure en l'acte institucional de la festa patronal del cos de seguretat que va tenir lloc ahir dimarts al Teatre Bartrina.

El nou disseny s'addiu a la voluntat d'avançar en l'homogeneïtzació de la uniformitat de totes les policies locals de Catalunya, en compliment de la resolució INT/1431/2017, de 15 de juny, per la qual es dona publicitat a les característiques de la nova uniformitat de les policies locals de Catalunya.

nou uniforme reus
Els nous uniformes

L'Ajuntament de Reus va adjudicar el contracte de subministrament de la nova uniformitat a l'empresa Sagres SL, per un import de 262.869,11 euros (IVA inclòs), amb una durada de 4 anys. Les peces d'uniformitat són: camisa màniga llarga i curta, polo camiser de màniga llarga i curta, caçadora amb folre interior desmuntable, jaqueta impermeable, cobre-pantaló impermeable, armilla reflectant bicolor, funda dels panels balístics, jaqueta de motorista, pantaló de motorista, folre pantaló de motorista, proteccions de motorista i gorra de servei.

nou uniforme
Nou uniforme

Paraules clau:

Notícies relacionades