Back to top

Ajuts europeus per pimes turístiques del territori

El projecte Resetting dotarà a les empreses amb 9.000 euros, les guiarà per millorar les seves competències i capacitats en la seva transformació digital i convertir-les en negocis més sostenibles.

El centre tecnològic Eurecat, conjuntament amb la FEHT i el Clúster TIC Catalunya Sud ha impulsat el projecte Resetting que té com a objectius reforçar a pimes del territori, un teixit que ha patit molt amb la pandèmia i dotar-les d'ajuts perquè puguin invertir i millorar els seus processos.

Des de la FEHT s'han mostrat molt orgullosos de què un projecte internacional d'aquest àmbit pugui beneficiar PIMES turístiques del territori i consideren que serà un repte per a la digitalització i sostenibilitat d'aquestes.

A finals de 2023 es coneixeran les empreses

El projecte ajudarà amb 9.000 euros a un total de 60 pimes, 14 de l'estat i la resta de Portugal, Itàlia, Grècia i Albània. Tot i que aquest es va iniciar a principis d'any, no serà fins a finals de 2023 quan se sabrà quines empreses són les escollides per rebre aquesta subvenció. Tot i això, a partir de l'abril s'obrirà la convocatòria perquè les empreses presentin candidatura i es començarà una anàlisi per saber la seva maduresa digital, en quin punt es troba, que vol assolir i els recursos dels quals disposen.

Paraules clau:

Notícies relacionades