Back to top

Al Camp residu Zero recull residus a Cambrils

Vint voluntaris han recollit deixalles de la riera Verge del Camí de Cambrils, en el marc de la neteja organitzada per Al Camp Residus Zero amb la col·laboració de l'Ajuntament de Cambrils, Secomsa, i el Consell Comarcal del Baix Camp

Una vintena de voluntaris han recollit residus de la riera Verge del Camí de Cambrils, a l'alçada de l'escola Joan Ardèvol. Aquesta acció, organitzada per l'entitat Al Camp Residu Zero, ha tingut lloc aquest aquest diumenge al matí.

Els participants han recollit tot tipus de residus com envasos, ampolles de vidre, roba, persianes o aparells electrònics, entre d'altres.

Probablement, molts d'aquests residus provenien d'aigües amunt a causa de la riuada, ja que estaven conglomerats als laterals de la riera, encara que també hi havia molta brossa llançada recentment (segurament de joves que fan botellón).

Material i esmorzar pels participants

Recollida de residus a cambrils

Aquesta neteja ha comptat amb la col·laboració de l'Ajuntament de Cambrils, Secomsa, i el Consell Comarcal del Baix Camp, els quals han proveït material i esmorzar pels participants. 

Al Camp Residu Zero és una entitat que treballa per aconseguir uns espais verds lliures de brossa i per promoure un estil de vida sostenible i respectuós amb el planeta.  Aquesta entitat porta un any realitzant recollides de residus arreu del Camp de Tarragona.

Paraules clau:

Notícies relacionades