Back to top

Al juliol, bàsquet

BERTA TREIG

Apassionats del bàsquet. Així són els participants que aquest any s'han apuntat al campus d'estiu que organitza el Reus Deportiu per a que tots aquells que practiquen aquest esport no perdin la tècnica durant l'estiu. Cada vegada costa més que els nens surtin de casa i amb aquesta fórmula no volen sentir ni parlar de mòbils ni televisió.

Els ensenyen la tècnica de tir, l'atac i sobretot, el companyerisme. Aquests són els valors que un jugador ha de tenir al acabar el campus de bàsquet que organitza el Reus Deportiu aquest mes de juliol. No s'hi val quedar-se a casa, ja que aquí poden perfeccionar tots els coneixements apresos al llarg de la temporada.

Són molts els motius que els han fet apuntar en aquest campus. I es que cada any el club gaudeix de més esportistes que volen passar l'estiu a les instalacions, aquest any són més de seixanta. Això es deu a que els monitors tenen molt en compte les necescitats de cada nen. Ells ho tenen clar, la millor manera de passar l'estiu és sortir de casa i practicar l'esport que més els hi agrada.