Back to top

Al voltant de 10.000 persones passen per la Fira de Nadal del Morell

Ha registrat xifres rècord, amb una afluència de públic d’unes 10.000 persones.

Llums, decoració nadalenca, artesania, fira del vi, música, restauració, trenet, festa de l’oli, activitats per a la canalla, comerç local, pista de gel, trobada de clàssics,espectacles... són només alguns dels ingredients de la Fira de Nadal del Morell, que ha omplert d’activitat aquest passat cap de setmana. Tot un esdeveniment impulsat des de la regidoria de Promoció econòmica, amb el suport de l’Associació de comerciants i professionals del Morell, que ha registrat xifres rècord, amb una afluència de públic d’unes 10.000 persones.

“Ha vingut gent de tot arreu, no només dels municipis de la vora”, remarca la regidora de Promoció econòmica del consistori morellenc, Mònica Casas, “i moltes persones ens han dit que al nostre territori no hi ha cap fira similar i, fins i tot, l’han comparat amb les que es fan tradicionalment a França”. De fet, “un dels objectius era convertir aquesta cita en referent, i crec que ho hem aconseguit”, continua la regidora.

Pel que fa a l’espai dedicat al vi, s’hi ha fet més d’un miler de tastos, i en les activitats solidàries per La Marató de TV3 per la salut cardiovascular, com l’esmorzar de la Festa de l’Oli i una xocolatada, s’han recaptat pràcticament 3.000 euros. 

“Buscàvem crear un espai on petitsi grans poguessin gaudir al màxim, i penso que hem assolit la fita amb escreix”, afegeix l’alcalde del municipi, Eloi Calbet, que es mostra molt satisfet amb el desenvolupament de la fira, malgrat el fred intens i un petit ruixat que va caure dissabte a la tarda.

Val a dir que la pista de gel es manté oberta fins aquest dimarts 6 de desembre, i que la programació nadalenca continua fins al 5 de gener, amb activitats de tota mena i per a totes les edats. La pròxima cita és aquest dissabte 10 de desembre amb el berenar sopar solidari per La Marató de TV3 que organitza l’Associació de Voluntariat Social El Morell.

Paraules clau:

Notícies relacionades