Back to top

Albert Herrero, campió d’una cursa contra el sol

El corredor lleidatà ha completat la cursa ‘The Peaks of the Sun’. Ha sortit a trenc d’alba de la platja de l’Almadrava a Vandellós i L’Hospitalet de l’Infant i l’ha completat al voltant de dos quarts de nou del vespre al Tossal de la Baltassana

Albert Herrero ha estat el guanyador de la primera edició de la cursa ‘The Peaks of the Sun’. Aquesta travessa ha estat una iniciativa de Marc Fernández, i tenia per objectiu enllaçar l’extrem nord i sud de la comarca del Baix Camp des que ha sortit fins que s’ha post el sol -un màxim de 13 hores i 59 minuts-. En total, 89 quilòmetres i 6.200 metres de desnivell positius.

 

 

A més d’una cursa contra el sol i un repte individual, la travessa ha estat una iniciativa solidària. El cost de la inscripció eren 10 quilos de menjar en benefici del Banc dels Aliments de Tarragona. En total, se n’han recaptat 3.000, un fet que indica que els 58 participants de la cursa n’han aportat més de 10 per inscripció.

La ruta, que els corredors han resseguit de manera autosuficient i sense marcatge, s’ha gestat amb la col·laboració d’Ajuntaments i entitats de tota la comarca ja que ha culminat els cims més emblemàtics de la Costa Daurada. Entre ells, la Serra de Llaberia, la Mola de Colldejou o la bellesa de Siurana.


optiques visio

Paraules clau:

Notícies relacionades