Back to top

Alerta per forts aiguats a Catalunya

Protecció Civil ha activat el pla INUNCAT en fase de prealerta davant els ruixats que s'esperen en les pròximes hores. A partir de la nit d'aquest dilluns i durant tot el dimarts s'esperen pluges i tempestes que, de forma puntual, poden comportar riscos.
pluges

Segons l'Agència Estatal de Meteorologia s'espera un risc extrem a les comarques de Barcelona i Girona, mentre que a les de Tarragona s'esperen fortes tempestes i s'activarà l'alerta groga aquest dilluns a la nit. Una alerta que s'allargarà durant tot el dia de demà. Segons l'agència, està clar que plourà a les contrades meridionals però no queda clar com evolucionarà la depressió que sobrevolarà el territori. 

A la zona nord de la demarcació s'esperen pluges i tempestes. Sobretot al litoral i al prelitoral. Al sud de la demarcació s'espera fort vent. 

Protecció Civil demana precaució

Les pluges podrien provocar incidències i Protecció Civil ha activat en fase de prealerta el pla INUNCAT. Demanen extremar les precaucions i no quedar-se a prop de lleres, rius i evitar travessar rieres i torrents. 

Consells de seguretat

 

Paraules clau:

Notícies relacionades