Back to top

Alex Martí, campió del 22è Torneig Internacional de Tennis del Monterols

En una final ajustadíssima el català Alex Martí Pujolras s'ha acabat imposant al francès Ugo Blanchet per un resultat de 6/3 2/6 7/6 (3)

Aquest diumenge 10 d’abril, s'ha celebrat la gran final de la 22a edició del Torneig Internacional de Tennis ITF World Tennis Tour Autolica Mercedes Benz 2022 a les instal·lacions del Club Tennis Reus Monterols.

Després de començar amb una hora de retard a causa de la pluja, els aficionats al tenis que han assistit a Club, han pogut gaudir d’una final ajustadíssima de dues hores i quaranta minuts en la que ha acabat imposant-se el català Alex Martí Pujolras al francès Ugo Blanchet per un resultat de 6/3 2/6 7/6 (3).

El partit, que s’ha celebrat a la pista central del Club Tennis Reus Monterols, ha comptat amb un alt nombre d’aficionats, curiosos i autoritats que no s’han volgut perdre la final del torneig més important que se celebra a la província.

El president del Club Tennis Reus Monterols, el senyor David Cortés, ha destacat l’alt nivell que s’ha pogut veure en tota la competició durant aquesta setmana i la bona feina realitzada per tot l’equip de treballadors del Club.

Paraules clau:

Notícies relacionades