Back to top

Àlex Rodríguez, de promesa a jugador de talla mundial

El Deportivo Liceo va anunciar el passat dissabte la incorporació d'Àlex Rodríguez, que ha signat un contracte per dues temporades. El de Sant Hipòlit va arribar a Reus sent una jove promesa i marxa cap a Galícia com un jugador consagrat.

Cinc anys. Aquest és el temps que portava Àlex Rodríguez vestint la samarreta del Reus Deportiu Miró. Un lustre que ha servit perquè el 27 reusenc deixés de ser una jove promesa amb experiència a l'OK Lliga per ser un dels millors jugadors del món. Rodríguez va arribar a Reus el juny del 2016, provinent del Club Patí Voltregà. 

I va ser arribar i moldre. Aquella temporada, el conjunt dirigit per Enrico Mariotti es va emportar la Lliga Europea després de superar l'Oliveirense en la final disputada a Lleida. El títol continental i la Supercopa d'Espanya del 2019 han estat els dos trofeus que ha guanyat Àlex Rodríguez amb la samarreta del Reus.

El fins ara 27 roig-i-negre deixa enrere cinc anys on ha anat guanyant protagonisme i on s'ha destapat com un jugador descarat, amb desequilibri i capaç de capgirar la dinàmica d'un partit amb les seves genialitats. I els 52 gols amb els quals ha aconseguit el pitxitxi de l'OK Lliga aquest curs ho corroboren. 

L'adéu en el darrer clàssic

En el clàssic entre el Reus i el Barça de la Copa del Rei de La Corunya es va viure l'últim gol i el darrer partit de Rodríguez amb la samarreta del Reus Deportiu Miró. El passat dissabte el Deportivo Liceo de Juan Copa va confirmar el fitxatge d'Àlex Rodríguez, que firma per dues temporades amb el conjunt gallec.

D'aquesta manera, el ja exroig-i-negre marxa amb dos títols, més de 190 gols i un fort lligam amb el club i la ciutat que l'ha vist créixer com a jugador.

Paraules clau:

Notícies relacionades